Épület Fóliák     Autófólia     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar autófólia_autófóliázás

LLumar UVShield épület és autófólia

t"A bőrrák elleni védekezés nem gyerekjáték"

A családi kirándulások igen veszélyesek lehetnek 99,9%-os UV védelem nélkül

A hagyományos elővigyázatosság mellett megóvhatja önmagát és családját azoktól a veszélyektől, amelyet a túlzott napsütés okoz. 

Az orvosok is felhívják figyelmünket arra a tényre, hogy a napról érkező ultraviola sugarak váratlanul – az ózonréteg szűrő hatásának csökkenése révén –olyan megbetegedéseket okoznak, mint például a bőrrák, a bőr idő előtti öregedése vagy egyéb olyan jellegű tünetet, mely csak az ember idős korára fejlődik ki. Az tény, hogy a különböző fajta rákos megbetegedések közül a bőrrák az, amely  a leggyakoribb és a leggyorsabb ütemben növekszik az eseteinek száma. 

Engedjük be a napfényt. Tartsuk kint az ártalmas sugárzás 99,9%-át.

Bár a hagyományos autóüvegek is biztosítanak bizonyos fokú védelmet, ez kifejezetten a bőr barnulásáért felelős UVB sugarak kiszűrésére terjed ki, azonban a mélyre hatoló UVA sugarakat nem képesek hatástalanítani. Az egyéb típusú fóliák használata is alkalmas ezen szerep betöltésére, de azok számára, akik szinte láthatatlan módon kívánnak maximális UV védelmet elérni, az UVShield a megfelelő választás.

Mostantól a gyerekektől a felnőttekig mindenki élvezheti a legmagasabb fokú védelmet a nap káros hatásaival szemben: a LLumar UVShield fólia a legtökéletesebb, autóra használható termék a piacon.

Példátlan 99,9%-os UV védelem

Az UVShield egy hatalmas előrelépés a nap elleni védekezésben és a fólia ipar területén. E termék könnyed, vékony mivolta miatt szinte láthatatlan, mégis teljes mértékben állítható, hogy a legjobb hatásfokkal bíró fólia, ami csak létezik. Ezzel a termékkel megóvhatja utasait és önmagát a nap káros sugarainak 99,9%-val szemben. Független tesztek alapján a LLumar fóliák a legmagasabb 80 faktoros UV védelmi besorolást kapták!

A LLumar UVShield szinte minden káros sugárzást kiszűr…mely fő okozója például a bőrráknak és egyéb idős kori betegségeknek.

Gyakorlatilag láthatatlan

Azáltal, hogy a fólia majdnem teljesen láthatatlan, kitűnő átláthatóságot biztosít mind éjjel, mind nappal. Továbbá magas fokú átláthatósága miatt az UVShield megfelel az autófóliázásra vonatkozó előírásoknak is.

A Llumar UVShield eladásából származó bevételek egy része alapítványok számára kerül felajánlásra a bőrrák további kutatásának elősegítése érdekében.

Biztonsági szempontok

Az UVShield nagyban hozzájárul az ön és utasai biztonságához közvetett módon is, mint például meggátolja a biztonsági övek és gyermeküléseket csatoló szíjak a nap káros hatására visszavezethető tönkremenetelét. Ezen kívül, a nap káros hatásai elleni védelem biztosítása mellett az UVShield segít egyben tartani a szilánkosra tört ablakot, így megoldást kínálva a lerepülő szilánkok által okozott sérülések ellen.

Egyszerű szerelhetőség

A LLumar UVShieldet igen egyszerű szinte bármilyen gépjármű üvegeire felszerelni a CPFilms által képzett szakemberek által. (Az önhöz legközelebb eső szakember könnyed megtalálása érdekében lépjen kapcsolatba irodánkkal)

Biztosítson a családja számára menedéket a nap káros hatásai ellen…továbbá növelje az ebből adódó komfort és biztonságérzetet. Biztosítsa számukra a LLumar UVShieldet.

Média megjelenések
(Kismama, Anyák Lapja, Baba Magazin, Baba Patika, EgészségVáró stb.)

Orvosi Ajánlás:

   szak2.JPG (219224 bytes)
(Nagyítás a képre kattintva)

Kérdések és Válaszok 

freeaudit.hu   

LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.