Épület Fóliák     Autófóliák     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar dekorációs fóliák

Dekoratív Fóliák 

A színes vagy mintázott dekorfóliákkal megváltoztathatunk bármilyen üvegfelületet

A LLumar dekoratív fóliák rendkívül jól alkalmazhatóak irodahelységek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlethelységek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására.

A matt filmek nagy mértékben átengedik a napfényt, de ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez. 

A LLumar dekorfóliák hasonló hatást keltenek, mint a maratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekor fóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást. A gyakorlott kivitelezők kézzel vagy akár plotter segítségével  bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein. 

Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltűnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnemhogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat. 

Ezzel szemben a LLumar dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez. Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logo vagy arculat az idő teltével átalakítható.

A LLumar dekoratív fóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre, úgy mint például csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz. Ezek kombinálásával gyakorlatilag bármilyen szín kihozható.

Új típusok


LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia   biztonsági fólia   hővédő fólia    energia megtakarítás fóliával graffiti védelem fóliával   dekor fólia