Épület Fóliák     Autófólia     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar graffiti fólia

Grafiti Fóliák 

A grafit fóliák megvédik az üvegfelületeket a rongálástól, így csökkentve a rongálás okozta veszteségeket

A LLumar Grafiti Fóliák azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy üveg és más felületeket védjenek meg a véletlen vagy szándékos rongálásoktól így csökkentik a rongálás okozta üvegcsere költségeit.

A grafiti fóliák bármely sík és sima felületre felszerelhetők, ahol az anyag megengedi a felhasználást. Például a márvány felületen felhasználható, de pórusos felületekre, mint például a tégla nem lehetséges a felszerelés.

Hogyan működik a grafiti fólia?

 

A fólia egy láthatatlan akadályt képez a támadó és az üveg között. Fóliánk karcmentes rétege, független tesztek által bizonyítottan, a legellenállóbb az iparban így amikor a támadó megkarcolja a bevont felületet, az ugyanolyan érzetet ad, mintha az üveget karcolta volna meg. A rongálás után a fólia eltávolítható a felületről mindenféle károsodás nélkül.

A számos szálloda, üzlet és egyéb intézmény mellett melyek üvegfelületei folyamatosan grafiti veszélynek vannak kitéve, jelenleg számos európai városi személyszállítási és vasúttársaság is használja a LLumar grafiti fóliákat a rongálások okozta károk csökkentésére.

Egyes társaságok, mint például a Deutsche Bahn német vasúti társaság, kizárólag LLumar grafiti fóliával ellátott szerelvényeket enged forgalomba.

A grafiti fóliák továbbá védelmet nyújtanak az üvegtörés okozta károk és lopás ellen is. Erről bővebb információt a biztonsági fóliák oldalán talál.

 

Fóliáink előnye, hogy nem kizárólag a beltéri felületeken felhasználhatóak, mivel egyes anyagaink külön kültérre kifejlesztett karcálló réteggel vannak ellátva, melyek ellenállóbbak az időjárás viszontagságai és az UV sugarak ellen.


LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia   biztonsági fólia   hővédő fólia    energia megtakarítás fóliával graffiti védelem fóliával   dekor fólia