Épület Fóliák     Autófólia     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

Nem-tükröző Fóliák 

A nem-tükröző fóliák régi stílusú épületeken is felhasználhatóak a külső megjelenés jelentős megváltoztatása nélkül

Az egyedülálló felépítéssel és teljesítménnyel bíró alkotóelemek felhasználásával, melyet csak a LLumar filmekben találhatunk meg, a CPFilms a piacon található legkorszerűbb hővédő fóliákat tudjuk előállítani.

A nem tükröző fóliák kiszűrik a nap melegét és vakítását, de a fényt áteresztik. Ezen fóliák alkalmazásával új stílust kölcsönözhetünk egy idejét múlt épületnek az ablakcsere költségének töredékéért és anélkül, hogy átmenetileg ki kellene költöztetni az ott lakókat vagy dolgozókat.

A nem tükröző filmek gyakran az idősebb épületek hő és fényvédelmére is szolgálnak, mivel ezek nem kölcsönöznek tükrös kinézetet az épületnek.

 Az N sorozatba tartozó filmek egy különleges fémszórási eljárásnak köszönhetően – amely során  kimagasló teljesítménnyel bíró fémek és különleges a LLumar fóliák gyártásához előállított ötvözetek vihetők fel a fóliára – kiemelkedő színstabilitással, élettartammal és teljesítménnyel rendelkeznek.

A LLumar termékek rendelkeznek a CPFilms által levédett karcmentes réteggel. Ez a fóliaipar legellenállóbb és legtartósabb kristálytiszta karcmentes rétege, .mely biztosítja, hogy az ablakok tisztíthatóak legyenek bármilyen hagyományos eljárással. Bizonyos fóliák léteznek kültéri változatban is, melyek speciális kültéri karcmentes réteggel (ER) vannak ellátva.

Továbbá minden filmünk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.


LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia   biztonsági fólia   hővédő fólia    energia megtakarítás fóliával graffiti védelem fóliával   dekor fólia