LLumar Épület Fóliák     LLumar Autófólia     Miért LLumar?     Technológia     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar fólia

Cégünk 

A CPFilms (a LLUMAR fóliák előállítója) a világ legnagyobb és vezető síküveg-fólia gyártója 

A CPFilms úttörőnek számít a síküveg-fólia bevonatok piacán, ezáltal minőségi követelményeket állítva más gyártók elé. Minden termékünk a legszigorúbb gyártási eljárásnak megfelelően készül Angliában, illetve az Amerikai Egyesült Államokban, hogy évről évre garantáltan teljesíthessük a legszigorúbb, ISO-9001, elvárásokkal szemben támasztott követelményeket.

A CPFilms a világon az egyetlen fólia előállító, mely képes házon belül kész fóliát gyártani. A késztermék (típustól függően) elkészítéséhez a következő gyártási fázisok tartozhatnak: színezés, fémszórás, különféle ötvözetek felvitele, bevonatolás, laminálás és méretre vágás. Ezen gyártási képességeinknek köszönhetően a CPFilms képes bármilyen, az adott feladathoz leginkább megfelelő fóliát előállítani.

A CPFilms hatalmas gyártási kapacitása a világ különböző pontjain elhelyezkedő gyárainak köszönhető. Nagyobb mennyiségben értékesítünk kész fóliát, vagy csak komponenseket, mint az összes többi síküveg fólia előállító, mely tagja az IWFA szervezetének (Nemzetközi Síküveg Fólia Szövetség)


Jelenleg a CPFilms több mint 70 000 négyzetméternyi területén folyik a gyártás, melynek különböző szakaszai teljesen ‘clean-room’ körülmények között az ide vonatkozó ‘clean-room 10000’ minősítésnek megfelelően történik. A CPFilms több mint 700 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. 

A fő gyártóegységek Martinsville-ben az USA-ban és Runcornban, Angliában találhatóak, az Európában felhasználásra kerülő anyagok túlnyomó része az európai gyárból származik.

A CPFilms számára elsődleges kérdés a minőségi termék előállítása. Szigorú, ISO 9001 minősítés szerint történik mind a gyártás, mind a kereskedelem valamennyi fázisa. 

A tesztelés már a beérkező nyersanyag vizsgálatával kezdődik, valamint végig folytatódik az összes gyártási folyamaton keresztül, az egész gyár területén. Ennek eredményeképpen a késztermék kielégíti a legmagasabb szakmai elvárásokat is. 

A CPFilms igen komoly erőforrásokat fordít a kutatás-fejlesztés részleghez, legyen szó akár hosszú távú, akár napi színtű problémák kiküszöböléséről a termékkel, a gyártás különböző fázisaival, vagy bármilyen szellemi tevékenységgel kapcsolatban. 

A cég eredete az 1950-es évekre tehető, amikor Jules Hermes szőnyegekhez felhasznált fonálszínezéssel kezdett el foglalkozni a virginiai Martinsville városában. A céget később Martin Processingre keresztelték, amely gyorsan hírnevet szerzett a fejlesztései és a minősége alapján. 1989-ben a Courtaulds vállalat megvásárolta a Martin Processing, Gila River Products és más fólia gyártó cégeket és megalapította a Courtaulds Performance Films vállalatot (most CPFilms). Az anyavállalat hatalmas fejlesztéseket hajtott végre a CPFilms javára az elmúlt évtizedekben, ami lehetővé tette a cég számára a jelentős befektetéseket, amely segítségével a kapacitás és a szaktudás tovább növekedhetett. Az évek alatt a Courtaulds folyamatosan fejlesztette üzemét különböző gépek vásárlásával, úgymint bevonattoló, lamináló, karcmentes réteg bevonó, szilikon védőréteg gyártó, fémszóró és gőzölő berendezések 1998. április 19-én a Solutia bejelentette a CPFilms megvásárlását, ami ma is a vállalat egyik független egységeként működik.

A CPFilms 1994-ben vámszabad területi raktárt nyitott Budapesten. Ennek feladata a magyar igények kielégítése mellett a környező országok kiszolgálása a megrendeléstől számított rövid időn belül, optimális szállítási feltételek és költségek mellett.

Cégünk nem csak a fólia forgalmazásával, de az iparban egyedül állóan a kereskedelmi tevékenységen kívül technikai szolgáltatáL nyújtásával is foglalkozik. Ennek célja a Llumar síküveg-fóliákat felszerelő kivitelezők folyamatos elméleti és gyakorlati oktatása, a lehető legmagasabb minőségű munka elvégzésének érdekében.


Délkelet-európai Technikai és Kereskedelmi Központ:


Gál és Társa Kft.
Kiscelli u.74
Budapest 1032

Telefon: (06-1) 250-1991
            (06-1) 439-1527
            (06-1) 439-1528
     Fax:(06-1) 387-4720
E-mail:
gal@llumar.hu
www.galestarsa.hu

ISOHweb.jpg (142157 bytes)  BSIweb.jpg (69530 bytes)
(Nagyítás a képre kattintva)

   

Térkép

REFERENCIÁINK


LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.