LLumar Épület Fóliák     LLumar Autófólia     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar autófólia és épületfólia

Miért LLumar? 

A LLumar a fóliaipar vezető márkája

Manapság a síküveg-fóliák kiemelkedő esztétikai értéket kölcsönöznek az épületnek, mindemellett növelik a belső komfortérzést és csökkentik a költségeket.

Az ablakokon beáramló hőség ellensúlyozása érdekében jelentős mennyiségű energiát fogyasztunk naponta! Ez az energiapazarlás ellen a LLumar síküveg-fóliák igen effektív és gazdaságos megoldást kínálnak az üvegre beépítés előtti, vagy akár utólagosan felszerelés esetén is.

Köztudott, hogy a nagy üvegfelületek felhasználása nem energiatakarékos megoldás, ezért is van az, hogy az építészek és a designerek az üveg nagy mértékű alkalmazását csak jelentős árnyékoló eszközök egyesítésével veszik be terveikbe. A dupla vagy tripla üvegszerkezetek segítenek, de nem olyan hatásosak, mint a síküveg-fólia, aminek a beszerelési költsége lényegesen alacsonyabb.

 

 A redőnyök szépek, de sajnos besötétítik a helyiséget. A rolók elfedik az ablakot, továbbá a külvilág szépségét is eltakarják. A függönyök növelik a belső esztétikát, de sajnos behúzott állapotban sem segítenek az energia költségek csökkentésében. A síküveg-fóliák védelmet nyújtanak a nap ellen, továbbá megtartják az ablakon át a külvilág láthatóságát.

10 indok, hogy miért válasszák a LLumar fóliákat

 

A CPFilms (LLUMAR filmek gyártója) a Világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza a fólia gyártásához szükséges összes  fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.

A CPFilms rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.

 

Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató - fejlesztő és gyártó részlegeket is. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja.

Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autó üveg termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).

Karcmentesített réteggel ellátott filmek, melyek független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.

A CDF ragasztóval ellátott filmek 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.

A legszélesebb körű típus és méret választék. Közép-Kelet Európa legnagyobb vámraktár készlete (Budapest) biztosítja a zavartalan ellátást.

A fólia ipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)

A CPFilms rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, Internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók legmagasabb színtű elméleti és szakmai hátterét.

Dél-kelet európai eladói és marketing csapatunk 1992 óta, kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll rendelkezésre minden érdeklődő részére.


 

LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia   biztonsági fólia   hővédő fólia    energia megtakarítás fóliával graffiti védelem fóliával   dekor fólia