Épület Fóliák     Autóüveg Fóliák     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

Délkelet-európai Fóliázó Verseny

BALATNKENESE 2007

2007. október 14-én a LLumar Délkelet-Európa irodája által megrendezésre került a  IV. Délkelet-európai Autóüveg Fóliázó Verseny és konferencia. A verseny egy háromnapos szakmai találkozó és konferencia záró eseménye volt, melyen  nyolc délkelet-európai ország (Szlovénia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia, Bulgária, Románia, Macedónia és Magyarország) 180 autó- és épületüveg fóliázóját   látta vendégül a LLumar képviselet.


A versenyen hét ország (Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia és  Szlovénia) képviseletében 48 versenyző indult. Az elődöntőben egy hátsó szélvédő fóliázása volt a feladat. A versenyzőknek megadott időn belül kellet a felszerelést teljesíteni, majd a  háromtagú  nemzetközi versenybíróság,  öt  kritérium szerint pontozta  az elkészült munkát.

A verseny döntőjébe hat versenyző jutott, két magyar résztvevővel. A döntőben egy nehezen fóliázható, nagy szaktudást és gyakorlatot igénylő hátsó szélvédő és ezen felül egy oldalablak fóliázása volt a feladat. A döntőben csakúgy, mint az elődöntőben megadott időn belül kellett teljesíteni és a pontozás is a már alkalmazott öt kritéria szerint történt. A döntőben elvégzett kivitelezések magas minősége nehéz feladat elé állította a bírákat, akik több mint egy óra részletes elemzés és az elkészült munkák vizsgálata után hozták meg döntésüket. A végeredmény magyar sikereket hozott! Az első két helyen Szigeti Szabolcs és Szabó Attila végzett, a dobogó harmadik fokát pedig Cristian Popa, bukaresti versenyző foglalhatta el.

csoport.jpg (209169 bytes)

A  döntőbe jutott  versenyzők az átvett kupák  és díjjak mellet részt vesznek a november 23- án, Németországban megrendezésre kerülő autóüveg fóliázó EB-n. Melynek teljes költségét a versenyzők számára, a LLumar Délkelet-Európai iroda fedezi.

 

LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia        biztonsági fólia       hővédő fólia     energia megtakarítás fóliával  •     graffiti védelem fóliával        dekor fólia