ÚJ SZABÁLYOZÁS A MAGYARORSZÁGI AUTÓFÓLIÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN (részletekért kattintson ide)

Épület Fóliák     Autófólia     Miért LLumar?     Technológia     Cégünk / Címünk     Hírek és Újdonságok     Főoldal

LLumar autófólia_autófóliázás

Autófólia 

Autófólia használatával autója belseje hűvösebbé és biztonságosabbá válik

A LLumar autófólia arra lett kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolja autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és a vakítása ellen, továbbá az autófólia alkalmazásával csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét.

A napsütésben való autóvezetés fáradtságot, a szem megterhelését valamint a koncentráció csökkenését eredményezi. A LLumar autófólia kiszűri a nap melegét és a vakítást, de beengedi a világosságot, ezáltal egy tisztább, komfortosabb kilátást eredményez.

A LLumar autófólia alkalmazásával az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá válik, ennek megfelelően a légkondicionálót is kevesebbet kell üzemeltetni.

Speciális alkotórészeinek köszönhetően az autófólia akár 99,9 százalékban kiszűri a nap káros UV sugarait az autó belsejének megőrzése és a bőr UV által okozott megbetegedések elkerülése érdekében, melyeknek legnagyobb veszéllyel a hat hónaposnál kisebb gyermekek vannak kitéve.

További részletek:
UVShield

 


Az autókban felejtett értékek, vagy maga az autó ellen elkövetett rablások nyilvánvaló problémát okoznak. Minél tovább tart a rabló
számára bejutni az autóba, így az annál kevésbé válik vonzó célponttá a betörő számára. Felmérések azt bizonyítják, hogy a rablók odébbállnak, ha úgy vélik, hogy túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez.

A LLumar biztonsági autófólia egy láthatatlan védelmet nyújt a váratlan események ellen. Mivel az autófólia az üveg belső felére kerül felragasztásra, így az egyben tartja az összetörött üveget, így egyrészt csökkenti a balesetek során a szétrepülő üvegszilánkok által okozott sérülések veszélyét, másrészt segítenek megóvni értékeinket a rablások ellen

A LLumar autófólia termékek a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével, H-engedélyszámmal, rendelkeznek, melyről plasztikkártyás műbizonylatot állítunk ki! (A szabályozást lásd: Magyar Közlöny)

A kifogástalan megjelenés és a legjobb fizikai hatások elérése érdekében az autófólia felszerelését gyakorlattal rendelkező és fóliázási vizsgát tett kivitelező által ajánljuk. Az Önhöz legközelebb eső kivitelező adatait szívesen bocsátjuk rendelkezésére. (Érdeklődjön irodánkba


LLumar autófólia és épületfólia termékek,  nem hivatalos weboldala. Az aktuális weboldal és friss információk a  www.llumar.hu  oldalon találhatók. 2007.© LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft.
1032 Budapest, Kiscelli u. 74. Tel: (06-1) 250-1991, e-mail: info @ llumar.hu

autófólia   biztonsági fólia   hővédő fólia    energia megtakarítás fóliával graffiti védelem fóliával   dekor fólia